Achter de schermen

Gemeenteraadsverkiezingen


Of ik het project gemeenteraadsverkiezingen wilde leiden? Die vraag werd me ergens in november 2017 op een doordeweekse ochtend gesteld. Ik moet eerlijk bekennen dat ik daar toch een nachtje over moest slapen.
Want ik en politiek? Ik ga een uitdaging ga ik zeker niet uit de weg en ik ben er gewoon maar aan begonnen. En als ik terugkijk ben ik blij dat ik dit project mocht doen. Niet alleen hebben we onwijs veel dingen gedaan op alle kanalen, maar hebben alle betrokken collega’s vol enthousiasme meegewerkt.
Zonder hun inzet was het zeker niet zo’n geslaagd project geweest. En wat hebben we veel gedaan drie maanden lang in aanloop naar 21 maart; van reportages en debatten op radio en tv tot een enquête en zelfs een vlog van cabaretier Sjaak Bral. En als klap op de vuurpijl waren we op de dag dat gestemd kon worden aanwezig in de zeven grootste gemeenten van onze regio voor live radio en live tv.
Terwijl de bezoekers van Omroepwest.nl en de gebruikers van de app direct op de hoogte werden gehouden van de uitslagen. Al met al was het een bijzondere tijd waarin ik veel heb geleerd en waar ik erg trots op ben als ik erop terugkijk.
Nawal Bakkali