Verslag van de Regionale Mediaraad

De vergaderingen


Vergadering februari 2022
In de vergadering van 2 februari is het programmabeleidsplan 2022 van Omroep West besproken en vastgesteld. Daarnaast is in deze vergadering het verhaal over de 14-jarige Esmee besproken en beoordeeld.
Vergadering april 2022
In de vergadering van 30 juni is een verhaal in samenwerking met de lokale omroep Den Haag FM besproken. Het verhaal had betrekking op de stadsgesprekken met jongeren.
Vergadering juni 2022
In deze vergadering is het verhaal over de frauderende ambtenaren in de Krimpenerwaard en Lopik. Ook blikte de raad terug op de dag voor de regionale mediaraden en is gesproken over de komende licentieaanvraag van West in 2023.
Vergadering 2 november 2021
In de vergadering van 2 november stond, in samenwerking met Den Haag FM, het verhaal over ‘de effecten van de hoge energieprijzen’ centraal. Daarnaast is gesproken over de frequentie van vergaderen en van het beoordelen van verhalen. Vanuit de vergadering is het voorstel goedgekeurd om de frequentie op vier verhalen te houden en daarbij een extra (5de) vergadering te plannen om ook ruimte te creëren voor andere thema’s.