Voorwoord

Nieuw jasje, nieuwe vorm


Een jaarverslag in een nieuw jasje en een nieuwe vorm. Na ruim twaalf jaar een gedrukte versie ben ik als bestuurder eindelijk overstag gegaan en heb ingestemd met een digitale versie. Misschien ben ik wel ouderwets, maar ik vind het nog steeds het gemakkelijkst even een papieren document uit de kast of lade te trekken om daarin nog wat na te slaan. Gemakkelijker dan in een bestand of vanaf een USB-stickje een PDF document te raadplegen.
Mij is echter beloofd dat deze digitale online versie waarin dit publieksverslag gepresenteerd wordt veel meer biedt dan alleen een PDF bestand. “The proof of the pudding is in eating” is het Engelse gezegde, aan u het oordeel of dit ook hier het geval is. Voor mij geldt dat ik vooral graag de inhoud onder uw aandacht breng. Inhoud die een goed beeld geeft van waar de omroep zich het afgelopen jaar mee bezig heeft gehouden, maar ook waar de omroep op weg naar toe is!
En daar past dan zo’n jaarverslag in een nieuw jasje goed bij.
Ik wens u veel leesplezier en hoop u veelvuldig terug te mogen vinden via onze kanalen 89.3 Radio West, TV West, Omroepwest.nl, de Omroep West app en onze berichtgeving op verschillende sociale media kanalen, zoals onder meer Facebook, Twitter en Instagram.
Gerard Milo
Algemeen directeur